راهنمای مطالعه
- محتوا چیست؟
- اهمیت محتوا برای گوگل
- تولید محتوای اصولی
- Relevent یا ارتباط معنایی
- Unique یا همان منحصر به فرد بودن
- Trendy یا متناسب با نیاز روز بودن
- Updatability قابلیتهایی برای بهروز رسانی محتوا
- Easy To Understand یا همان محتوای قابل فهم نوشتن
- Shereabillity یا شیر کردن محتوا
- Readability یا خوانایی
- Coherent یا پیوستگی
- Accessibility یا دسترسی آسان
- Engaging یا درگیر کننده
- کلمه کلیدی چیست
- امضای محتوایی
- برنامهریزی محتوایی
- بازاریابی محتوایی
- اصطلاحات پرکاربرد محتوا نویسی در سئو
احتمالا اگر در حال خواندن این مطلب هستید، میدانید محتوا چیست و از حساسیتهای گوگل در مورد نوشتن محتوای اصولی و مورد دلخواه این موتور جستجو، خبر دارید. شاید تا چندی پیش اگر از مدیران سایت، میپرسیدید که مهمترین کار شما برای سودآوری بیشتر، مربوط به کدام قسمت میشود، با پاسخهایی مانند: تبلیغات، رپورتاژ و بک لینک، مواجه میشدید؛ اما اکنون میدانیم که تولید محتوای اصولی، یکی از فاکتورهای مهم گوگل برای رتبهبندی سایتها است.
اما واقعا ویژگیهای یک محتوای اصولی چیست و چگونه میتوانیم محتوایی مورد پسند و دلخواه گوگل بنویسیم؟ در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به شرح این موضوع بپردازیم.
محتوا چیست؟
Content که همان محتوا است، اطلاعات و دانشی را در مورد موضوعی به مخاطب خود منتقل میکند. حال این محتوا میتواند، یک مقاله جامع باشد یا میتواند، انتقال اطلاعات از طریق تصاویر یا ویدئو باشد. در واقع میتوان گفت:
محتوا؛ انتقال اطلاعات و داده به کاربر و مخاطب هدف است.
اهمیت محتوا برای گوگل
گوگل، این موتور جستجوگر محبوب، قطعا بیدلیل محبوب کاربران نشدهاست. یکی از دلایلی که منجر به مورد توجه قرار گرفتن گوگل شدهاست، ارزشی است که به نیاز محتوایی مخاطب میگذارد. در واقع گوگل، تمام تلاش خود را میکند تا همان موضوع مورد جستجو و هدف کاربر را برای او به نمایش بگذارد. پس بین چندین یا گاهی بهتر است بگوییم، بین صدها سایتی که در مورد پاسخ سوال مورد نظر کاربر محتوا تولید کردهاند، بهترین و جامعترین سایت را انتخاب میکند.
با دانستن این مهم در مورد گوگل، اکنون درک میکنیم، چرا برای رتبه گرفتن باید بسیار تلاش کنیم و به این موتور جستجوگر حق میدهیم که سختگیرانه عمل کند تا مخاطب و کاربر خود را از جستجو کردن در گوگل راضی نگه دارد. اما شاید این سوال برای ما پیش بیاید که یک محتوای اصولی و سئو شده از نظر گوگل چه ویژگیهایی دارد و چگونه می توانیم مطابق دلخواه الگوریتمهای این موتور جستجوگر، محتوا (Content) تولید کنیم؟
برای آشنایی کامل با سئو سایت، اصول و قواعد آن پیشنهاد میکنیم، مقاله سئو چیست مدیر تی وی را مطالعه نمایید.
تولید محتوای اصولی
اولین سوالی که ممکن است ذهن شما را درگیر کند، این است که یک محتوای اصولی که جزئی از روش های سئو کلاه سفید است، چه ویژگیهایی باید داشته باشد تا مورد قبول موتورهای جستجوگر، مخصوصا گوگل واقع شود؟

احتمالا جمله معروف: محتوا پادشاه است! را شنیدهاید. اما ما چگونه میتوانیم از محتوا پادشاهی بسازیم که برای مخاطب و گوگل حکمرانی کند؟ محتوای ما باید پتانسیل پادشاه شدن را داشته باشد.
در اینجا قصد داریم ۱۰ اصل طلایی تولید محتوا را برای شما ذکر کنیم که به شما کمک میکند تا محتوایی اصولی تولید کنید که به پادشاه شدن آن نزد گوگل، کمک کند. این ده اصل را با هم یاد میگیریم:
- Relevent: محتوا باید ارتباط معنایی با موضوع مورد جستجوی کاربر داشته باشد.
- Unique: محتوا میبایست منحصر به فرد باشد.
- Trendy: مقاله ما باید متناسب با نیاز روز جامعه باشد.
- Updatability: محتوا باید به طور مستمر روزرسانی شود.
- Easy to understand: قابل فهم بودن Content بسیار حائز اهمیت است.
- Shereabillity: محتوا باید قابلیتهای فنی برای امکان انتشار در شبکههای اجتماعی را داشته باشد.
- Readability: استفاده از علائم نگارشی برای تولید محتوای اصولی و خوانایی بیشتر، بسیار مهم است.
- Coherent: مقالات باید به هم پیوستگی داشته باشند تا جامعیت پرداخت کامل به یک موضوع مشخص را نشان دهند.
- Accessibility: سهولت دسترسی پذیری Content برای کاربر یکی از ضروریات است.
- Engaging: محتوا باید برای کاربر جذاب و درگیر کننده باشد.
در ادامه به شرح هر یک از این موارد با ذکر مثالهایی برای روشن شدن کامل موضوع، میپردازیم.
Relevent یا ارتباط معنایی
Content میبایست با منظور مورد سرچ کاربر ارتباط معنایی داشته باشد و نکته مهمتر اینکه، این ارتباط برای گوگل قابل فهم باشد. برای مثال: نمیتوان توقع داشت وقتی کاربر در مورد خواص دارچین سرچ میکند، صفحه اصول چیدمان منزل که در سایت ما وجود دارد، در نتایج جستجو نشان داده شود! حتی تصور چنین موضوعی هم خندهدار به نظر میرسد.
Unique یا همان منحصر به فرد بودن
یکی دیگر از مواردی که باید در تولید محتوای اصولی رعایت کنید، منحصر به فرد بودن و تکراری نبودن محتواها است. نوشته شما نباید، کپی شده از متون سایتهای دیگر باشد و باید حرف تازهای نسبت به سایتهای رقیب برای گفتن داشته باشد. بهطور کلی بررسی محتوای وبسایتهای رقبا مهمترین منبع ما برای تشخیص یک موضوع جدید، بکر و پرداخته نشده است که از سوی آنها در حوزه موضوع مشترک مورد نظر ما با ایشان هنوز مورد اشاره قرار نگرفته است.
Trendy یا متناسب با نیاز روز بودن
محتوا متناسب با نیاز روز و دغدغههای کاربر و جامعه باشد. گوگل به دنبال رفع نیاز کاربرها است و پرداختن ما به موضوعات ترند و دغدغههای کاربران را به نوعی یک امتیاز برای وبسایت ما در نظر میگیرد. به طور مثال حتما میدانید که یکی از موضوعات بسیار پر بحث ما در این روزها مسئله بیماری کروناست.
Updatability قابلیتهایی برای بهروز رسانی محتوا
اگر مدتی از درج محتوا میگذرد، بهتر است، محتوا را بروزسانی و اصلاح کنیم. یکی از مواردی که در این مورد، میتواند به ما کمک کند، پاسخ به کامنتهای کاربران در صفحات مختلف سایت است. همچنین در روش دیگر بهطور مثال اگر در مورد یک موضوع قانونی یا حقوقی در سایت نوشتهای داریم و مدتی بعد تبصرهای در آن قانون به وجود آمد، ما هم با اضافه کردن یک پاراگراف در مورد قانون یا تبصره جدید ایجاد شده توضیحاتی مینویسیم تا گوگل متوجه بهروز بودن محتوای ما شود.
Easy To Understand یا همان محتوای قابل فهم نوشتن
علاوه بر اینکه زبان نوشتاری Content باید برای کاربر قابل فهم باشد، محتوای ما با استفاده از ویدئو، تصاویر، نمودار، جدول و اینفوگرافی برای کاربر قابل فهمتر شود. ما با استفاده از المانهای بصری، میتوانیم انتقال مفهوم را برای کاربر سادهتر کنیم.
Shereabillity یا شیر کردن محتوا
یکی دیگر از رازهای تولید محتوای اصولی، قابلیت اشتراکگذاری آن است. Content باید قابل اشتراکگذاری در شبکههای اجتماعی باشد. علاوه بر اینکه سایت ما باید گزینه انتشار در شبکههای اجتماعی را داشته باشد، مطلب باید برای مخاطب باید آنقدر جذابیت داشته باشد که شخص تمایل پیدا کند، آن را با دیگران به اشتراک بگذارد. با کمی خلاقیت در نگارش و المانهای بصری، میتوان به این مهم دست یافت.

Readability یا خوانایی
محتوا با استفاده از علائم نگارشی، فونت و رنگ فونت مناسب، خوانا باشد. فونت و رنگ فونت باید به گونهای انتخاب شود که در ابتدا متناسب با موضوع سایت ما باشد و در قدم دوم برای مخاطب خستهکننده نباشد. گاهی برخی از فونتها و رنگها منجر به خستگی چشم میشود که همین مسئله میتواند، رغبت مخاطب را برای خواندن ادامه مطلب از بین ببرد.
Coherent یا پیوستگی
مقالات باید با یک ساختار سازمانیافته به همدیگر پیوستگی داشته باشند. مثلا اگر در مورد خواص دارچین در مقاله مینویسیم، باید چندین مقاله دیگر در مورد دارچین، خواص دارچین برای پوست، خواستگاه دارچین و… داشته باشیم و مقالات را با استفاده از لینکسازیهای داخلی به هم مرتبط کنیم.
ایجاد این پیوستگی دو ویژگی مثبت بسیار مهم دارد؛ اول اینکه به گوگل میفهمانیم ما برای این کلمه کلیدی خاص یک مرجع هستیم و مطالب زیادی برای آن تولید کردهایم. دوم اینکه دسترسی مخاطبان به مقالات مشابه راحتتر میشود. در مورد این موضوع، میتوان گفت یک ساختار پیلار و کلاستری اصولی و صحیح برای سئو سایت خود پیاده کنیم.
Accessibility یا دسترسی آسان
گوگل میخواهد علاوه بر اینکه سایت ما دارای محتوای با کیفیتی باشد، دسترسی آسان به آن نیز از طریق منو، دستهبندی، برید کرامپ و… برای کاربر فرآهم شود. به عنوان مثال: محتوا باید در دسته صحیح و مرتبط قرار بگیرد.
Engaging یا درگیر کننده
Content باید برای کاربر و خوانندگان تاثیرگذار باشد و بتواند خواننده را درگیر کند. این تاثیرگذاری را با کامنتگذاری کاربران و اشتراکگذاری مطالب میتوانیم، بسنجیم.
واضح است که ما، همه این اصول را رعایت میکنیم تا در نهایت بتوانیم از وبسایت خود درآمد بیشتری داشته باشیم. در واقع اگر یک سایت فروشگاهی داشته باشیم، زمانی میتوانیم بگوییم، موفق شدهایم که فروش بیشتری کسب کنیم. اما برای فروش بیشتر علاوه بر تولید محتوای اصولی و رعایت سئو، قطعا نیازمند اطلاعات و دانش در خصوص روش های فروش نیز هستیم تا بتوانیم، سود حاصل از فروش را افزایش دهیم.
تا بدین جای مقاله چندین بار از عبارت کلمه کلیدی استفاده کردیم. اما این کلمه کلیدی که محوریت تولید محتوای اصولی است، چه معنا و کاربردی دارد؟ در کدام قسمت از متن باید به کار برده شود تا گوگل متوجه ارتباط صحیح اجزای مختلف محتوای ما شود؟
کلمه کلیدی چیست
همانطور که تا کنون اشاره کردیم تمام محوریت متن و مقاله ما حول واژهای با عنوان کلمه کلیدی میچرخد. ابتدا بهتر است، برای تولید محتوای اصولی، تعریف درستی از کلمه کلیدی داشته باشیم.

در واقع میتوان گفت کلمه کلیدی عبارتی است که کاربر گوگل سرچ میکند و به دنبال پاسخ خود یا توضیحاتی در مورد آن است. متن شما باید بهگونهای این کلمه کلیدی را در دل خود جا دهد که گوگل متوجه ارتباط محتوای شما با سرچ کاربر شود.
جایگاههای صحیح برای استفاده از کلمه کلیدی
همیشه به یاد داشته باشید که به کار بردن keyword باید در جایگاه خود، با تراکم مناسب و با روش اصولی صورت بگیرد؛ نه هر جایی که فکر میکنیم زیباتر دیده میشود. در واقع استفاده از کلمه کلیدی در ۹ قسمت از متن، برای اینکه به گوگل ارتباط کلمه را با محتوا برسانیم، ضروری است. این جایگاهها به شرح زیر هستند:
- Title (عنوان)
- Meta (متا دسکریبشن)
- The first paragraph (پاراگراف اول)
- Headings (هندینگها )
- Media Objects (تصاویر و محتوای در همسایگی آنها)
- The last paragraph (پاراگراف آخر)
- Listings (لیستینگها)
- Connection (لینکسازی)
- Reference (منابع)
نقش و جایگاه کلمه کلیدی در تایتل و متا
جایگاه تایتل و متا دسکریپشن، برای تولید محتوای اصولی، بسیار مهم و ضروری هستند. همانطور که اشاره کردیم keyword باید در عنوان و متا به کار برده شود. عنوان و متا نباید خیلی طولانی باشد. باید به گونهای باشد که با نوشتن کاراکترهای مجاز، موضوع مورد بحث را به مخاطب برساند. همچنین باید به قدری جذاب باشد که مخاطب را برای خواندن مطلب و کلیک کردن ترغیب کند. میتوانید برای جذاب شدن تایتل از اعداد یا طرح یک معما و سوال استفاده کنید.
نقش و جایگاه keyword در پاراگراف اول و آخر
دقت کنید که کلمه کلیدی در پاراگراف اول و آخر بهتر است، یک مرتبه نقش نهادی داشته باشد و بولد شود. ترجیحا keyword در اوایل پاراگراف باشد و جز سه کلمه اول متن نباشد.
جایگاه کلمه کلیدی در هدینگها یا Headings
در حد امکان در هدینگهای H1 تا H6 از کلمات کلیدی استفاده میکنیم. همچنین برای هدینگها، میتوان از LSI های پیشنهادی خود گوگل نیز استفاده کرد.
نقش و جایگاه keyword در لیستینگها
به دو صورت میتوان از لیستینگها استفاده کرد: لیست شمارشی و لیستهایی که با بولت مشخص میشوند. استفاده از لیستها در Content از این جهت برای گوگل حائز اهمیت است که باعث درک بهتر موضوع برای کاربر میشود. نکتهای که در بکار بردن لیستها باید به آن توجه کنید این است که حتما بین هدینگها و لیستها میبایست یک پاراگراف یا چند بند کوتاه توضیح بنویسید که انتهای آن از علامت نگارشی دو نقطه (:) استفاده شود.
نحوه استفاده کلمه کلیدی در تصاویر و المانهای بصری
علاوه بر رعایت این موضوع که تصاویر استفاده شده در متن، باید با موضوع مورد بحث ما مرتبط باشد؛ در متنِ جایگزین تصاویر یا همان تگ Alt تصاویر، باید از کلمه کلیدی استفاده کرد. ترجیحا از عکسهای یونیک و با کیفیت استفاده کنید تا بیشتر مورد توجه گوگل قرار بگیرید.
لینک سازی یا Connection
برای لینکسازی باید از کلمات مناسب و مرتبط استفاده کنید. در حالتی دیگر میتوانید در کنار انکرتکستهای عمومی مثل کلمه “اینجا”، از کلمات کلیدی صفحه هدف نیز در همسایگی آن استفاده کنید تا گوگل متوجه ارتباط بین کلمه “اینجا” و مقاله هدف شود.
تا اینجا در مورد کلمه کلیدی و نحوه توزیع آن بحث کردیم؛ اما با چه ابزارهایی میتوانیم این کلمات کلیدی و میزان سرچ آنها را پیدا کنیم؟
ابزارهای استخراج کلمه کلیدی
در این قسمت قصد داریم شما را با ابزارهایی آشنا کنیم که مسیر شما را برای استخراج و تعیین کلمه کلیدی هموارتر و آسانتر میکند. این ابزارها شامل موارد زیر است:
- Google Trends: گوگل ترندز ابزاری برای مقایسه میزان سرچ کلمات کلیدی است.
- Alexa: الکسا یکی از ابزارهای محبوب بین وب مستران است که برای استخراج کلمه کلیدی کاربرد بالایی دارد.
- Keyword Planer: کیورد پلنر برای یافتن کلمات کلیدی مشابه، کاربرد دارد.
- Wordtracker: ابزاری رایگان برای استخراج کلمات کلیدی و حجم جستجو کلمات است.
- Ahrefs: از طریق این ابزار نیز میتوان سختی کلمه و میزان حجم جستجو را تا حدودی تشخیص داد.
- Keyword EveryWhere: ابزاری که کلمات کلیدی مشابه را به شما پیشنهاد میدهد. همچنین با استفاده از این ابزار میتوانید، سوالات مورد سرچ کاربران در مورد همان کلمه کلیدی را به دست آورید.

مطالبی که تا اینجا شرح دادیم، برای نشان دادن ارتباط بین محتوا در داخل سایت خودمان بود. بهطوری که قصد داشتیم مقالات وبسایت ما با هم ارتباط معنایی داشته باشند تا بتوانیم، تولید محتوای اصولی داشته باشیم. اما سوال اینست که حال چگونه این ارتباط معنایی را با خارج از سایت خود برقرار کنیم؟ شاید اولین جوابی که به ذهن شما برسد، بکلینک یا همان لینکسازی خارجی باشد. اما گوگل چگونه باید از بین تعداد زیادی از انکرتکستهای یکسان و با یک واژه مشخص، وبسایت شما را در ارتباط با آن تشخص دهد.
پاسخ این سوال در دو کلمه خلاصه میشود: امضای محتوایی. حال به سراغ این موضوع میرویم که امضای محتوایی چیست و چه کاربردی دارد؟
امضای محتوایی
امضای محتوایی در واقع یک عبارت یا بخشی از متن ما در حد یک پاراگراف است که کاملا یونیک است. ویژگیهای امضای محتوایی شامل موارد زیر است:
- امضای محتوایی باید معنایی مستقل از نوشتههای قبل و بعد خودش داشته باشد.
- کاملا یونیک باشد و کپی نباشد.
- در امضای محتوایی بهتر است از کلمات کلیدی استفاده شود.
- باید در این امضا اصول نگارشی مانند علائم نگارشی و جملهبندی صحیح رعایت شود.
خاصیتی که این امضای محتوایی برای ما دارد این است که میتوانیم از این امضا در متن رپورتاژها و فرآیند لینکسازیهای خارجی استفاده کنیم. با این روش ارتباط معناداری بین سایت ما با مطالب منتشرشدهمان در خارج از سایت ایجاد میشود و گوگل بهخوب این ارتباط را درک میکند.
برنامهریزی محتوایی
تا بدین جای کار بیشتر مواردی که برای تولید محتوای اصولی و سئو شده باید رعایت کنیم را برای شما بازگو کردیم. اما اگر حتی همه این موارد را رعایت کنیم، بدون داشتن یک پلن و برنامه، چقدر میتوانیم امیدوار باشیم که مسیر انتخابی ما درست است و به بیراهه نمیرویم؟ قبل از اینکه بخواهیم این اصول را در سایت خود پیاده کنیم، باید یک برنامه مدون داشته باشیم. در حقیقت، برنامهریزی همان کلید رسیدن به مقصد است که با کمک آن، مسیر رسیدن به هدف هموارتر میشود و در چالشها یاریرسان ما میشود.
از مهمترین راهکارهایی که در رابطه با اولویت بندی امور مربوط به تولید محتوا مطرح میشود، مبحث تقویم محتوایی است که پیشنهاد میکنیم برای آشنایی بیشتر با جزئیات کارکردی مربوط به آن حتما مقاله: “برنامه یا تقویم محتوایی چیست؟” را مطالعه فرمایید.
حالا که قدری با اصول و قواعد محتوا نویسی سئو شده آشنا شدید، خوب است چند اصطلاح پرکاربرد در محتوا نویسی را هم بدانید.

بازاریابی محتوایی
تولید محتوای اصولی بحث اصلی و محوری این مقاله بود. اینکه چه مواردی را رعایت کنیم تا محتوای ما از نظر گوگل اصولی باشد. تولید محتوا زمانی که موجب کسب اعتبار برای شما از طریق گوگل میشود، بدون شک میتواند منجر به رونق گرفتن کسب و کار شما نیز از طریق جذب مشتری بیشتر شود. اما نکته بسیار ظریفی هم در این موضوع نهفته است. اینکه مرز بین حذب مشتری از طریق محتوا با تبلیغات چیست؟ پاسخ به این سوال را در مقاله: “بازاریابی محتوایی (Content Marketing) چیست؟“ بخوانید.
اصطلاحات پرکاربرد محتوا نویسی در سئو
اصطلاحاتی که بهتر است برای محتوانویسی اصولی بدانید تا هنگام مواجهه با آنها منظور و مفهوم هر عبارت را بهتر درک کنید به شرح زیر است:
- Keyword: کلمه کلیدی
- Pkw: کلمه کلیدی اصلی
- Anchor Text: عبارتی لینک دهنده به مقاله دیگر
- Coherent: جامعیت و یکپارچگی پرداخت به یک موضوع
- Context: ماهیتی موضوعی متن
- Concept: مفهوم و منظور محتوا
- Pillar: ستون یا یک مقاله نسبتا جامع که به زیرمجموعههای خود یوند دارد.
- Cluster: یک محتوا یا مقاله زیر مجموعه
- Keyword Stuffing: پر کردن بیش از اندازه یک صفحه از کلمات کلیدی
- Neighbor Content: محتوای استفاده شده در همسایگی المانهای رسانهای یا هایپر لینکها
- Co-citation: استفاده از کلمات کلیدی مرتبط، در اطراف کلمه لینک شده
- Cannibalization: هم نوع خواری، نمایش دو یا چند صفحه از سایت برای یک کلمه کلیدی مشابه
اکنون نوبت شماست که تجربیات خود را در مورد اصول محتوا نویسی در اختیار ما قرار دهید. شما عزیزان میتوانید در قالب کامنت نظرات و تجربیات خود را برای ما بنویسید تا ما هم از شما بیاموزیم.
11 دیدگاه
سلام لطفا راجبع امضا محتوایی چند مثال بزنید بیشتر متوجه موضوع بشیم ممنونم
سلام. بطور کلی در نظر داشته باشید منظور از امضای محتوایی، یک عبارت یا جمله یا حتی جمله واره ی منحصر به فردی هست که در خلال متن مقاله خودتان که از قبل ایندکس شده قرار داده اید و با سرچ کردن آن عبارت اولین نتیجه نمایش داده شده در سرپ، خود صفحه مقاله شما باشد.
سلام مجدد
تشکر که با دقت و صبوری جواب سوالات منو میدین.
اگر به این سوال هم پاسخ بدید لطف بزرگی در حق من کردید.
چه جوری از ایندکس شدن مطالبم تو گوگل مطلع بشم؟
سلام دوست عزیز
از شما تشکر میکنیم که تیم مدیر را برای دریافت سوالات خود انتخاب کردهاید.
برای اینکه متوجه شوید محتوای سئو شده شما در گوگل ایندکس شدهاست یا خیر، کافی است در نوار مرورگر گوگل، URL صفحه مورد نظر خود را با فرمت زیر سرچ کنید:
site:https://modir.tv what-is-seo
بهجای مدیر.تی وی نام دامنه سایت خود و بهجای what-is-seo یو آر ال صفحه مورد نظر خود را تایپ کنید.
شاد و پیروز باشد.
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
در قسمتی که امضای محتوایی رو برای تولید محتوا نوشتید، منظورتون اینه که این امضا تو شبکههای اجتماعی شیر بشه یا تو سایتها؟
درود بر شما
امضای محتوایی باید در سایر سایتها قرار داده شود تا گوگل متوجه غنی بودن و با ارزش بودن محتوای شما شود. وقتی گوگل امضای محتوایی شما را در سایر سایتها رصد میکند، این سیگنال را دریافت میکند که به خاطر با ارزش بودن مقاله شما این محتوا توسط سایر سایتها، منتشر شدهاست.
سلام واقعا کامل بود و لذت بردم
ممنون میشم به سوال من پاسخ بدید
از PKW بیشتر کجاها استفاده کنم خوبه؟
سلام ممنون میشم جواب منو بدین
انتشار محتوا تو سایت حتما باید منظم باشه؟
مثلا اگر هفتهای دو تا محتوای سئو شده تولید میکنیم همیشه باید یه روز و ساعت خاص منتشر بشه؟ یا نظم انتشار مهم نیست؟
درود بر شما
در ابتدا بهتر است محتوا منظم منتشر شود تا گوگل متوجه نظم در تولید و انتشار محتوای شما شود.
ممنونم بابت پاسختون.
سایت من تازه تاسیس هست و نمیتونم بودجه زیادی برای تولید محتوای اصولی بزارم شما چه پیشنهادی دارید؟
سلام و عرض ادب
میتوانید یک محتوا را به چند بخش تقسیم کنید و به صورت تدریجی در سایت بارگذاری کنید. بعد از هر بار بارگذاری و ایندکس شدن محتوا توسط گوگل، بخش بعدی مقاله قرار داده شود. این کار دو حسن دارد: اول اینکه به طور منظم محتوا قرار دادهاید و کبود مقاله شما جبران خواهد شد. دوم اینکه با هر بار اضافه کردن بخش جدید محتوا، این سیگنال را به گوگل میدهید که شما محتوای سئو شده خود را به روز رسانی کردهاید.