راهنمای مطالعه
اکستنشن ها این امکان را به شما میدهد که بتوانید قابلیت های اضافه تری را روی مرورگر خود نصب و اجرا کنید. پس اگر به دنبال اکستنشن های گوگل کروم برای بهبود سئو سایت خود هستید در این مقاله قصد داریم تا اکستنشن های تست شده ی گوگل کروم که توسط خود ما نیز مورد استفاده قرار میگیرند را با شما به اشتراک بگذاریم. با ModirTV همراه باشید.
برای اینکه بتوانید سئو سایت خود را در گوگل حرفه ای تر پیش ببرید نیاز دارید لایه های مختلفی را بررسی کنید. برای راحتی شما این ۲۶ اکستنشن را در دسته بندی های مختلف به صورت زیر قرار داده ایم:
- سئو on-page
- جست و جوی کلمات کلیدی
- ارزیابی جایگاه
- سئو فنی
- ساخت لینک
- همه در یکی
- سایر اکستنشن ها
۲۶ اکستنشن گوگل کروم برای seo سایت
سئو on-page
در لایه سئو on-page ما درگیر انجام فعالیت های درون سایتی یا سئو داخلی هستیم. از مهم ترین اکسستنش های گوگل کروم برای سئو on page میتوانید به موارد زیر اشاره کرد:
۱. SEOInfo
این اکستنشن به شما این امکان را میدهد تا مشکلات موجود در صفحات وبسایت خود را بیابید و آنها را رفع کنید. هم چنین از این اکستنشن میتوانید برای متا تگ ها، canonicals, ایندکس، سرعت صفحات و… استفاده کنید.
۲. ارزیابی رایگان به وسیله LRT
این اکستنشن برای ارزیابی لینک های خارجی است که لینک های خراب را با رنگ قرمز و لینک های سالم را با رنگ سبز مشخص میکند. هم چنین میتواند تمام لینک ها را به صورت CSV یا XLSX ،anchor text, HTTP status, و rel برای فعالیت های بعدی تبدیل کند.
برخلاف سایر ابزارهایی که لینک های خراب را پیدا میکنند این ابزار به شما این امکان را میدهد تا با توجه به سرعت دستگاهی که سایت شما در آن بارگزاری میشود به لینک ها فرصت بارگزاری بدهید.
۳. Hreflang Tag Checker
این ابزار با توجه به سایر ابزارهایی که در این زمینه عمل میکنند سرعت و کارایی بیشتری برای مشخص کردن آدرس URL داده های Hreflang ای دارد که لینک آنها برگشت داده میشوند.
بیشتر بخوایند: آموزش سرچ کنسول (Search Console) گوگل
جست و جوی کلمات کلیدی
جست و جوی کلمات کلیدی از مهم ترین بخش های سئو سایت است که بخش زیادی از آن توسط ابزار ها انجام میشود. از مهم ترین اکستنشن های تحقیق کلمات کلیدی میتوان به:
۴. SEOStack Keyword Tool
برای استفاده از این ابزار کافی است تا تنها یک کلمه کلیدی را وارد کنید و این ابزار تمام کلمات کلیدی مرتبط در گوگل، یوتیوب، ای بی، یاهو، بینگ و آمازون را برای شما ارائه میدهد. تمامی داده هایی که از این ابزار به دست میاورید را میتوانید در فرمت CSV ذخیره کنید.
۵. TextOptimizer
این ابزار را میتوان به عنوان دستیاری برای تولید محتوا در نظر گرفت. به این صورت که در انتخاب کلمات کلیدی در محتوا به شما کمک میکند تا در نتایج موتور جست و جوگر در جایگاه بالاتری قرار بگیرید.
۶. Keyword Surfer
این اکستنشن یکی از پرکاربردترین اکستنشن های گوگل کروم محسوب میشود زیرا با این ابزار میتوانید:
- از جایگاه کلمات کلیدی خود در موتور های جست و جو اگاه شوید
- میزان جست و جوی محلی و جهانی کلمات کلیدی مورد استفاده شما
- ترافیک دامنه
- بک لینک های دامنه
- پیشنهاد کلمات کلیدی
استفاده کنید.
ارزیابی جایگاه
۷. SEO Search Simulator by Nightwatch
با استفاده از این اکستنشن میتوانید متوجه شوید که میزان جست و جو و نحوه جست و جوی کلمات کلیدی مختلف در سرتاسر جهان به چه صورت است.
۸. SERPTrends SEO Extension
با استفاده از این اکستنشن میتوانید جست و جو ها را در گوگل، یاهو و بینگ دنبال کنید. اگر این جست و جو را همواره تحت نظر داشته باشید به شما جایگاه محتوای تولیدی را نشان میدهد.
سئو تکنیکال
هدف ما از سئوی تکنیکال بررسی و بهبود زیرساخت های فنی جهت دسترسی بهتر و درست تر کاربران و خزشگرهای موتورهای جستجو به محتوای وب سایت هدف است! پس اگر به دنبال بهبود سئو تکنیکال خود هستید. از این ابزار ها استفاده کنید.
۹. Link Redirect Trace
از طریق این اکستنشن میتوانید تمامی لینک ها را به صورت زنجیره ای در فرمت های ۳۰۱، ۳۰۲ و JavaScript مشاهده کنید. از این طریق به راحتی میتوانید لینک های گم شده را در میان سایر اطلاعات به دست اورید.
۱۰. Google Lighthouse
پیج خود را بررسی کنید و در روند اجرا، دسترسی، سئو و مواردی از این دست موجب بهبود و پیشرفت سایت خود شوید.
۱۱. AMP Validator
با استفاده از این ابزار میتوانید بررسی کنید که ایا AMP در سایت شما به درستی کار می کند یا خیر!
۱۲. OpenLink Structured Data Sniffer
این ابزار به خوبی ساختمان محتوای سایت شما را نشان میدهد. این ابزار از Microdata, RDF/XML, RDFa, JSON-LD, Turtle, و POSH پشتیبانی میکند.
۱۳. User-Agent Switcher for Chrome
این اکستنشن برسی میکند که ایا سایت شما در همه ی مرورگرها به درستی فعالیت میکند و یا خیر!
۱۴. The Tech SEO — Quick Click Website Audit
این اکستنشن به شما این امکان را میدهد تا از یک ادرس URL بتوانید چندین فرم مختلف لینک تهیه کنید تا در تمامی ابزارهای مرتبط با سئو قابل خواندن باشد و نیازی به کپی پیست کردن ان در همه ی ابزارها به صورت دستی نباشد.
۱۵. View Rendered Source
این اکستنشن برای وبسایت هایی مناسب است که از طریق جاوا اسکریپت کدنویسی شده است. بطور مثال میتواند مشخص کند که در این کدنویسی بیش از حد از متا تگ ها استفاده شده است یا خیر.
ساخت لینک
۱۶. LinkClump
با این اکستنشن میتوانید لینک های چندگانه را در پنجره ها یا تب های مختلف باز کنید و همزمان آنها را بررسی کنید. این اکستنشن برای مشاهده لینک های در حال بررسی بسیار مناسب است.
۱۷. NoFollow Simple
به وسیله این اکستنشن سبک میتوانید لینک هایی که نمیخواهید دنبال شوند را مشخص کنید.
۱۸. SimilarWeb
از این اکستنشن برای بررسی ترافیک دامنه، کلمات کلیدی، جست و جوی کلمات کلیدی و بسیاری امکانات دیگر بر روی وبسایت ها استفاده کنید.
۱۹. Hunter (Freemium)
با استفاده از این اکستنشن میتوانید به ایمیل هایی دسترسی پیدا کنید که در سایت هایی که در آنها حضور دارید حضور داشته اند. استفاده از این اکستنشن به شما ماهیانه ۵۰ امتیاز رایگان میدهد.
۲۰. Streak CRM for Gmail
برای مدیریت ارتباط خود با مشتریان و مدیریت کمپین های بیزینسی خود میتوانید از این اکستنشن استفاده کنید. این اکستنشن به جی میل شما متصل میشود.
همه در یکی (برای وظایف گوناگون در جهت بهبود سایت)
۲۱. Ahrefs SEO Toolbar
این اکستنشن برای دنبال کردن جست و جوها، بهبود سایت، پیدا کردن لینک های خراب و مشخص کردن لینک هایی که نمیخواهید دنبال شوند بسیار مناسب است.
هم چنین کسانی که از این اکستنشن بهره میبرند میتوانند معیارهایی برای جست و جوی کلمات کلیدی، لینک ها و دامنه های مشاهده شده دریافت کنند.
۲۲. MozBar
این اکستنشن به شما امکان این را میدهد که اسناد دامنه، اسناد پیج و امتیازات بیهوده در سایت های دیگر را مشاهده کنید. هم چنین میتوانید مشکلات مربوط به سئو on page و… را نیز مشاهده کنید.
۲۳. SEO Minion
برای انالیز سئو on page، بررسی لینک های خراب و مشابه ساز مکان یابی گوگل مورد استفاده قرار میگیرد. هم چنین میتوانید نتایج جست و جوی SERP برای دو کشور متفاوت را به صورت همزمان مقایسه کنید.
سایر اکستنشن ها
۲۴. ObservePoint TagDebugger
برای بررسی تگ های بازاریابی و موتورهای جست و جو مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین اتفاقات گوناگون و انلاین را مورد بررسی قرار میدهد.
۲۵. gInfinity
این اکستنشن این امکان را به شما میدهد که تمام نتایج جست و جو در یک صفحه به نمایش دربیایند به این صورت که زمانی که به پایین صفحه میرسید سایر نتایج برای شما به نمایش در میایند و نیازی نیست خودتان اقدام کنید تا به صفحه بعدی بروید.
۲۶. Scraper
میتوانید داده هایی با فرمت های XPath یا jQuery را از تمام سایت ها جمع اوری کنید. میتوانید این داده ها را در گوگل و یا در اکسل مورد نظر خود ذخیره کنید.
جمع بندی
در این مقاله سعی شد برای تمام جوانب سئو سایت اکستنشن های مختص خودش را معرفی کنیم. با استفاده از این اکستنشن های کروم برای سئو می توانید عملکرد وب سایت خود را برای موتور های جستو جو بهینه کنید.